Panenka s bylinkovou krustou
Ingredience na 1 porci
| Máslo | 10 g | |
| Olej olivový | 5 ml | |
| Vepřová panenka | 100 g | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Petržel nať | 10 g | |
| Citrónová šťáva čerstvá | 3 g | |
| Máta bylinka | 10 g | |
| Citronová kůra čerstvá | 3 g |
Panenku nakrájíme na plátky a krátce orestujeme po obou stranách. Nasekáme bylinky a vmícháme je společně se šťávou a kůrou z citronu, solí a pepřem do másla. Utřeme krém, který necháme na horkém mase rozpustit. Podáváme s rýží.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 95.581 Kj
| Bílkoviny | 0.39 g |
| Sacharidy | 0.92 g |
| Sacharidy z cukrů | 0.06 g |
| Tuky | 1.89 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 1.4 g |
| Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.3 g |
| Vláknina | 0.08 g |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot





