Pstruh se salátem
Ingredience na 1 porci
| Mrkev | 1 kus | |
| Olej olivový | 10 ml | |
| Pstruh | 150 g | |
| Cibule jarní | 1 kus | |
| Paprika žlutá | 1 kus | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Citrónová šťáva čerstvá | 5 g | |
| Koriandr mletý | 1 špetka |
Očistíme pstruha, zakapeme citronem, osolíme, opepříme a dáme péct do truby na pečícím papíru a pečeme 30 minut. Mrkev, papriku a cibulku nakrájíme na tenké nudličky a dáme na talíř na hromádku zeleniny položíme pstruha. Dochutíme solí, pepřem, olejem, citronem a koriandrem.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 288.57 Kj
| Bílkoviny | 2.71 g |
| Sacharidy | 12.04 g |
| Sacharidy z cukrů | 0.01 g |
| Tuky | 1.58 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.88 g |
| Vláknina | 6.31 g |
| Vápník | 27 g |
Alergeny
- Ryby a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot





