Hovězí maso v rajčatové šťávě

Doba přípravy: 60 min. | Vytvořil:

Hovězí maso v rajčatové šťávě

Hovězí maso v rajčatové šťávě

Maso pokrájíme na menší kostky. Cibuli najemno zpěníme na rozpáleném oleji. Přidáme maso a opečeme dozlatova. Zalijeme rajčatovou šťávou, okořeníme, osolíme a dusíme doměkka. Na závěr zjemníme jogurtem. Podáváme s quinoou.   

 

Ingredience - 2 porce

100 g Cibule
160 g Hovězí zadní
2 špetky Sůl
10 g Olej řepkový
70 g Jogurt řecký bílý 0 % tuku
200 ml Rajčatová šťáva čerstvá
2 špetky Koření provensálské

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.