Pečené krůtí maso s hlívou, brambory

Doba přípravy: 60 min. | Vytvořil:

Pečené krůtí maso s hlívou, brambory

Pečené krůtí maso s hlívou, brambory

Na troše másla osmahneme cibulku. Hlívu nakrájíme na menší kousky a dáme ji podusit s trochou vody a kmínem do menšího hrnce společně s cibulkou. Dusíme cca 15 min. Mezitím si očistíme maso a nakrájíme na menší kousky. Nasolíme a opepříme. Vložíme do menšího pekáčku a zalijeme směsí s hlívy a cibulky. Pečeme cca 50 min na 180°C. Podáváme s vařeným bramborem.

Ingredience - 2 porce

60 g Cibule
200 g Hlíva ústřičná
200 g Brambory bez slupky
200 g Maso krůtí restované
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
2 g Kmín

Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.