Rohlík s rybí pomazánkou a paprikou
Ingredience na 1 porci
Sardinky v oleji | 30 g | |
Cibule šalotka | 1 kus | |
Rohlík celozrnný (60g) | 1 kus | |
Paprika červená | 1 kus | |
Máslo pomazánkové | 10 g | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka |
Sardinky vyjmeme z plechovky a utřeme s pomazánkovým máslem. Osolíme, opepříme. Přidáme nakrájenou šalotku. Poté pomazánku natřeme na pečivo a podáváme s paprikou.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 957.1423 Kj
Bílkoviny | 7.39 g |
Sacharidy | 42.85 g |
Sacharidy z cukrů | 0.06 g |
Tuky | 4.96 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.86 g |
Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.22 g |
Vláknina | 8.82 g |
Vápník | 0.04 g |
Alergeny
- Ryby a výrobky z nich
- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot