Rohlík s rybí pomazánkou a paprikou

Ingredience na 1 porci

Sardinky v oleji30 g
Cibule šalotka1 kus
Rohlík celozrnný (60g)1 kus
Paprika červená1 kus
Máslo pomazánkové10 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka

Sardinky vyjmeme z plechovky a utřeme s pomazánkovým máslem. Osolíme, opepříme. Přidáme nakrájenou šalotku. Poté pomazánku natřeme na pečivo a podáváme s paprikou.  

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 957.1423 Kj

Bílkoviny7.39 g
Sacharidy42.85 g
Sacharidy z cukrů0.06 g
Tuky4.96 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.86 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.22 g
Vláknina8.82 g
Vápník0.04 g

Alergeny

  • Ryby a výrobky z nich
  • Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  • Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.