Salát s krevetami

Ingredience na 1 porci

Olej olivový2 ml
Salát ledový150 g
Bílý jogurt 1,5% tuku50 g
Kopr3 g
Citrónová šťáva čerstvá3 g
Krevety střední100 g

Listy salátů smíchejte s vyloupanými vařenými krevetami a dresinkem ( jogurt + olej + citronová šťáva + kopr)

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 48.816 Kj

Bílkoviny0.28 g
Sacharidy0.22 g
Sacharidy z cukrů0.02 g
Tuky1.03 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.89 g
Vláknina0.01 g

Alergeny

Mléko a výrobky z něj

Korýši a výrobky z nich

Ryby a výrobky z nich

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2021 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.