Špenát s hovězím masem a gnocchi
Ingredience na 1 porci
| Hovězí zadní | 100 g | |
| Česnek | 1 stroužek | |
| Olej olivový | 2 ml | |
| Špenát čerstvý | 200 g | |
| Gnocchi bramborové noky | 150 g | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka |
Hovězí maso si opláchneme a osolíme. Nakrájíme jej na menší kousky. Špenát si také opereme a necháme jej spařit na pánvičce s olivovým olejem a česnekem, solí a pepřem. Maso dáme péct do pekáčku, podlijeme vodou. Na 180°C pečeme cca 45-60 min. Gnocchi vložíme do vroucí osolené vody a necháme je povařit, než vyplavou všechny napovrch.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 82.356 Kj
| Bílkoviny | 0.58 g |
| Sacharidy | 1.61 g |
| Tuky | 1.13 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.89 g |
| Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.11 g |
| Vláknina | 0.03 g |
| Sodík | 0.01 g |
| Vápník | 0.01 g |
Alergeny
- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
- Vejce a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot





