Treska zapečená s rajčaty
Ingredience na 1 porci
| Máslo | 5 g | |
| Treska pečená | 120 g | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Rajčata | 2 kusy | |
| Petržel nať | 10 g | |
| Citrónová šťáva čerstvá | 10 g |
Tresku osušíme od přebytečné vody, osolíme, opepříme, pokapeme citrónem a vložíme do zapékací mísy, ve které jsme si předem rozehřáli malý kousek másla. Navrch naklademe na plátky nakrájená rajčata, posypeme petrželkou a dáme zapéct do trouby předehřáté na 180°C po dobu 20ti minut.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 133.207 Kj
| Bílkoviny | 1.15 g |
| Sacharidy | 4.11 g |
| Tuky | 1.11 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.54 g |
| Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.3 g |
| Vláknina | 2 g |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
- Ryby a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot





