Vanilkový pudink
Ingredience na 1 porci
| Cukr bílý | 5 g | |
| Mléko polotučné | 250 ml | |
| Jahody zahradní | 100 g | |
| Vanilkový pudink | 1 balení |
Půl litru mléka a trochou cukru přivedeme k varu, poté oheň ztlumíme a vmícháme metličkou rozmíchaný pudinkový prášek s trochou mléka. Mícháme do zhoustnutí. Vaše porce bude poloviny z celého množství tedy 250 ml.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 608.955 Kj
| Bílkoviny | 0.27 g |
| Sacharidy | 35.49 g |
| Sacharidy z cukrů | 1.1 g |
| Tuky | 0.03 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.01 g |
| Vláknina | 0.03 g |
| Gi | 12.65 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot





