Vařené hovězí na cibulce


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149

Ingredience na 1 porci

Cibule1 kus
Hovězí zadní150 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka

Maso si nakrájíme na plátky. V hrnci na troše oleje orestujeme cibulku, poté přidáme maso a opečeme tak aby se zatáhlo ze všech stran. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme dokud nebude maso měkké. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 190.36 Kj

Bílkoviny1.2 g
Sacharidy9 g
Sacharidy z cukrů6 g
Tuky0.37 g
Vláknina3 g
Vápník37 g

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.