Vařené hovězí na cibulce
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
Cibule | 1 kus | |
Hovězí zadní | 150 g | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka |
Maso si nakrájíme na plátky. V hrnci na troše oleje orestujeme cibulku, poté přidáme maso a opečeme tak aby se zatáhlo ze všech stran. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme dokud nebude maso měkké.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 190.36 Kj
Bílkoviny | 1.2 g |
Sacharidy | 9 g |
Sacharidy z cukrů | 6 g |
Tuky | 0.37 g |
Vláknina | 3 g |
Vápník | 37 g |
Alergeny
Graf nutričních hodnot