Vepřová panenka s bramborem
Ingredience na 1 porci:
Brambory | 120 g |
Olej olivový | 1 ml |
Vepřová panenka | 150 g |
Sůl | 1 špetka |
Pepř | 1 špetka |
Vepřovou panenku omyjeme a nakrájíme na medailónky cca 2cm vysoké. Poté je lehce nasolíme a opepříme. Zprudka orestujeme z obou stran. Možno podávat více či méně propečené, dle vlastní libosti.Podáváme s vařenými brambory.
Odemkněte exkluzivní obsah
Vložením svého e-mailu odkryjete celý článek a navíc získáte:
- Odkrytí veškerých článků s exkluzivním obsahem
- Všechny nutriční hodnoty a detaily k jednotlivým receptům
- Jídelníček na míru zdarma nebo jeden z našich e-booků
- Pravidelné informace o novinkách z webu a akcích našich partnerů
Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů.