Zapékaná čekanka

Ingredience na 1 porci:

Olej olivový1 ml
Vejce2 kusy
Sůl1 špetka
Muškátový oříšek mletý5 g
Zeleninový vývar10 ml
Semínka slunečnicová10 g
Sýr parmazán strouhaný25 g
Koření kari10 špetek
Čekanka200 g
Creme fraiche25 g

Čekanku očistěte a omyjte, rozpulte a zbavte Košťálu. Na pánvi rozehřejte trochu oleje, čekanku poduste asi 10 minut, podlévejte vývarem. Čekanku vložte do zapékací mísy. Smíchejte créme fraiche, vejce a koření a přelijte přes zeleninu. Nakonec posypte sýrem a slunečnicovými semínky. Pečte v předehřáté troubě na 200 C° asi 30 minut.  

© COPYRIGHT 2020 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.