Pstruh na másle
Ingredience na 1 porci
| Mouka polohrubá | 5 g | |
| Pstruh | 200 g | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Kmín | 1 špetka | |
| Máslo ghee | 7 g |
Pstruha očistíme a osušíme. Pak jej nasolíme, opepříme, nakmínujeme i ve vnitřní části. Necháme zahřát pánvičku s trochou másla. Pstruha lehce zaprášíme moukou a necháme jej prudce opékat nejprve z jedné a pak z druhé strany.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 110.86 Kj
| Bílkoviny | 0.29 g |
| Sacharidy | 0.75 g |
| Tuky | 1.1 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.62 g |
| Cholesterol | 0.03 g |
| Vláknina | 0.04 g |
Alergeny
- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
- Ryby a výrobky z nich
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot





