Omeleta s hráškem
Ingredience na 1 porci
| Hrášek čerstvý | 50 g | |
| Olej olivový extra panenský | 1 ml | |
| Vejce | 2 kusy | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Petržel nať | 5 g |
Na pánvi prohřejeme hrášek, poté zalijeme ušlehaným vejcem. Necháme upéct. Po ztuhnutí omeletu přeložíme na půl a dáme zapéct do trouby.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 361.45 Kj
| Bílkoviny | 6.29 g |
| Sacharidy | 0.73 g |
| Tuky | 6.36 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 2.15 g |
| Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.3 g |
| Cholesterol | 0.2 g |
| Vláknina | 0.05 g |
| Sodík | 0.07 g |
| Vápník | 0.03 g |
| Gi | 0.15 |
Alergeny
- Vejce a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot





