Ovesné lívance

Ingredience na 1 porci:

Banán120 g
Voda čistá0.1 litry
Vejce1 kus
Maliny50 g
Borůvky50 g
Vejce bílek2 kusy
Skořice7 g
Protein syrovátkový30 g
Máslo arašídové20 g
Ovesné vločky jemné1 hrst

Do mixéru si vlijeme vodu, nasypeme vločky, protein, skořici, vejce a bílky, nakrájíme banán a vše společně rozmixujeme. Připravíme si nejlépe teflonovou pánev na lívance a postupně děláme jeden lívanec za druhým (z každé strany asi minutu, dle tloušťky), osobně preferuji užší. Poté udělané lívance skládáme do komínku na sebe a mezi ně rozetřeme vždy trochu oříškového másla. Nakonec si lívance ozdobíme pomocí ovoce.

 

© COPYRIGHT 2020 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.