Broskvová polévka
Ingredience na 1 porci
| Broskev ( 145 g) | 2 kusy | |
| Smetana zakysaná | 100 g | |
| Skořice | 5 g | |
| Citrónová šťáva čerstvá | 10 g |
Broskve povařte ve vodě, aby změkly. Poté rozmixujte a nechte vychladit. Přidejte skořici (nebo jakékoli jiné koření, které máte rádi, třeba perníkové nebo nějakou směs do kaší atd…) , kysanou smetanu, citronovou šťávu, promíchejte.Ozdobte lístkem máty či jakékoli jiné bylinky (meduňka, tymián, květ sedmikrásky atd…)
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 346.886 Kj
| Bílkoviny | 1.14 g |
| Sacharidy | 18.36 g |
| Sacharidy z cukrů | 0.04 g |
| Tuky | 0.24 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.12 g |
| Vláknina | 1.83 g |
| Vápník | 0.01 g |
| Gi | 42 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot





