Chléb se sýrovou pomazánkou, ředkvičkami
Ingredience na 1 porci
| Ředkvičky | 100 g | |
| Chléb celozrnný pšenično žitný (50g) | 1 krajíc | |
| Cibule jarní | 1 kus | |
| Sýr plísňový niva | 20 g | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Lučina | 15 g |
Vytvoříme sýrovou pomazánkou z nastrouhané Nivy, lučiny, jarní cibulky, solí a pepře. Ředkvičky omyjeme a podáváme odděleně, jsou skvělým doplňkem, který celý chléb osvěží. Navíc jsou ředkvičky plné vitaminů a důležitých antioxidantů.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 558.184 Kj
| Bílkoviny | 4.6 g |
| Sacharidy | 25.21 g |
| Tuky | 1.21 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.15 g |
| Vláknina | 4.84 g |
| Vápník | 27.01 g |
| Gi | 40.3 |
Alergeny
- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot





