Francouzský toast s ovocem
Ingredience na 1 porci
| Mléko polotučné | 15 ml | |
| Jablko | 100 g | |
| Vejce | 1 kus | |
| Chléb celozrnný pšenično žitný (50g) | 2 krajíce | |
| Med včelí (7 g) | 1 lžička | |
| Skořice | 8 g |
Mléko, vejce a skořici ušleháme v hlubokém talíři. Chleba obalíme ve směsi, necháme ho nasáknout vajíčkem. Poté ho z obou stran opečeme na pánvi. Podáváme ozdobený ovocem, jogurtem, nebo arašídovým máslem.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 934.287 Kj
| Bílkoviny | 10.06 g |
| Sacharidy | 31.31 g |
| Sacharidy z cukrů | 0.05 g |
| Tuky | 6.08 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 1.56 g |
| Cholesterol | 0.2 g |
| Vláknina | 4.88 g |
| Sodík | 0.28 g |
| Vápník | 0.05 g |
| Gi | 143.15 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
- Vejce a výrobky z nich
- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot





