Jehněčí na houbách
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
| Cibule | 1 kus | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Majoránka | 2 špetky | |
| Houby čerstvé | 100 g | |
| Jehněčí kotlety | 100 g | |
| Olej kokosový | 5 ml |
Cibuli si nakrájíme nadrobno, poosmahneme jí na pánvi s minimem tuku. Poté na cibulce orestujeme na kostky nakrájené maso. Čerstvé houby nakrájíme na tenké plátky a přidáme k masu a cibuli, občas podléváme horkou vodou a dusíme do měkka. Zredukujeme vzniklou šťávu, dochutíme kořením, osolíme a prohřejeme.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 251.036 Kj
| Bílkoviny | 1.19 g |
| Sacharidy | 9.04 g |
| Sacharidy z cukrů | 6 g |
| Tuky | 1.53 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.9 g |
| Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.1 g |
| Vláknina | 3 g |
| Vápník | 37 g |
Alergeny
- Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
Graf nutričních hodnot





