Krůtí masíčko s pečenou mrkví
Ingredience na 1 porci
Mrkev | 1 kus | |
Maso krůtí restované | 100 g | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka |
Oloupanou a nakrájenou mrkev na kolečka poskládáme na papírový ubrousek, lehce posolíme a necháme chvilku odpočívat. Poté jej osušíme a promícháme v hlubokém talíři s lžičkou olivového oleje a špetkou soli. Dále vyskládáme plátky mrkve na pečící papír a v předehřáté troubě na 180°C pečeme po dobu 15 ti minut. Krůtí maso si nakrájíme na libovolné kousky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme z obou stran na nepřilnavé pánvi. Kombinovat může s různými druhy příloh a zeleninových salátů.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 154.55 Kj
Bílkoviny | 1.3 g |
Sacharidy | 7 g |
Tuky | 0.22 g |
Vláknina | 4 g |
Alergeny
Graf nutričních hodnot