Krůtí masíčko s pečenou mrkví

Ingredience na 1 porci

Mrkev1 kus
Maso krůtí restované100 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka

Oloupanou a nakrájenou mrkev na kolečka poskládáme na papírový ubrousek, lehce posolíme a necháme chvilku odpočívat. Poté jej osušíme a promícháme v hlubokém talíři s lžičkou olivového oleje a špetkou soli. Dále vyskládáme plátky mrkve na pečící papír a v předehřáté troubě na 180°C pečeme po dobu 15 ti minut. Krůtí maso si nakrájíme na libovolné kousky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme z obou stran na nepřilnavé pánvi. Kombinovat může s různými druhy příloh a zeleninových salátů. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 154.55 Kj

Bílkoviny1.3 g
Sacharidy7 g
Tuky0.22 g
Vláknina4 g

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.