Kuřecí maso s hráškovým pyré a mátou
Ingredience na 1 porci
| Hrášek čerstvý | 120 g | |
| Mléko polotučné | 100 ml | |
| Kuřecí prsa (restovaná) | 100 g | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Máta bylinka | 20 g | |
| Šunka nejvyšší jakosti 92% masa | 50 g |
Maso si obalíme do plátků šunky a dáme péct do předehřáté trouby na 180 ° C na dobu cca 20 minut . Hrášek vaříme po dobu 5 minut ve větším hrnci . Hrášek scedíme a mixujeme dohladka spolu s postupně dolévaným mlékem a nasekanou mátou .
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 30.403 Kj
| Bílkoviny | 0.67 g |
| Sacharidy | 0.89 g |
| Sacharidy z cukrů | 0.06 g |
| Tuky | 0.09 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.03 g |
| Vláknina | 0.13 g |
| Gi | 0.3 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot





