Losos s okurkovo-avokádovým salátem
Ingredience na 1 porci
| Salát ledový | 200 g | |
| Okurka salátová | 0.5 kusy | |
| Losos steak | 100 g | |
| Avokádo čerstvé | 100 g | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Bílý jogurt 1,5% tuku | 20 g | |
| Citrónová šťáva čerstvá | 5 g |
Steak lososa očistíme, osolíme, okořeníme dle chuti a opečeme na rozpálené pánvi. (5 minut z každé strany) Mezitím si připravíme salát. Okurku nakrájíme na malé kostičky, čtvrtku avokáda vydlabeme lžící a také nakrájíme na kostičky, přidáme natrhané listy salátu, promícháme a zakápneme lžičkou jogurtu.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 86.563 Kj
| Bílkoviny | 0.32 g |
| Sacharidy | 2.14 g |
| Sacharidy z cukrů | 0.02 g |
| Tuky | 0.3 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.07 g |
| Vláknina | 1.08 g |
Alergeny
- Ryby a výrobky z nich
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot





