Pečené brambory v jogurtu

Ingredience na 1 porci
| Brambory se slupkou | 120 g | |
| Bazalka čerstvá | 1 hrst | |
| Olej olivový extra panenský | 8 ml | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Jogurt selský 3,5 % tuku | 100 g |
Brambory nakrájejte na jemné plátky. Bílý jogurt smíchejte s libovolným kořením či bylinkami a lžíci oleje. Brambory smíchejte s jogurtem a dejte péct do předehřáté trouby. Pečte dokud brambory nebudou měkké.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 50.613 Kj
| Bílkoviny | 0.37 g |
| Sacharidy | 0.23 g |
| Sacharidy z cukrů | 0.09 g |
| Tuky | 1.01 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.62 g |
| Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.3 g |
| Vláknina | 0.18 g |
| Vápník | 1 g |
| Gi | 35 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot





