Pohankový salát s pečenou zeleninou a rukolou

Ingredience na 1 porci
| Olej olivový extra panenský | 2 ml | |
| Rajčata cherry | 1 hrst | |
| Lilek | 0.5 kusy | |
| Paprika červená | 0.5 kusy | |
| Paprika žlutá | 0.5 kusy | |
| Rukola | 1 hrst | |
| Cuketa | 0.5 kusy | |
| Pohanka vařená | 150 g | |
| Koření provensálské | 1 špetka |
Pohanku uvaříme doměkka. Zeleninu si nakrájíme na přibližně stejně velké kousky, zakápneme olivovým olejem, posypeme bylinkami a promícháme. Předehřejeme troubu na 170°C a pečeme do poloměkka. Až zelenina vychladne zamícháme jí do pohanky a přidáme nakrájená rajčata, rukolu, osolíme a promícháme.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 516.152 Kj
| Bílkoviny | 5.35 g |
| Sacharidy | 20.91 g |
| Sacharidy z cukrů | 0.31 g |
| Tuky | 4.97 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.63 g |
| Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.3 g |
| Vláknina | 8.4 g |
| Vápník | 0.01 g |
Alergeny
Graf nutričních hodnot





