Polévka gaspacho

Ingredience na 1 porci
| Česnek | 1 stroužek | |
| Bazalka čerstvá | 1 hrst | |
| Olej olivový extra panenský | 15 ml | |
| Cibule jarní | 1 kus | |
| Paprika bílá | 1 kus | |
| Okurka salátová | 1 kus | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Rajčata | 2 kusy | |
| Citrónová šťáva čerstvá | 15 g | |
| Celer řapíkatý | 1 kus |
Rajčata umixujte spolu s bazalkou. Zbylou zeleninu umixujte zvlášť a až následně promíchejte s rajčaty, kořením a polévkovou lžicí oleje. Zakapejte citronovou šťávou dle chuti a ozdobte bazalkou či kousky okurky.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 367.693 Kj
| Bílkoviny | 3.17 g |
| Sacharidy | 12.33 g |
| Sacharidy z cukrů | 0.02 g |
| Tuky | 1.28 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.61 g |
| Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.41 g |
| Vláknina | 5.49 g |
| Vápník | 27.01 g |
Alergeny
- Celer a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot





