Dušený králík v zelí

Doba přípravy: 50 min. | Vytvořil:

Dušený králík v zelí

Dušený králík v zelí

Není třeba kupovat doplňky stravy, či exotické ovoce, abyste podpořili své zdraví! V regálech obchodů najdete mnohem levnějšího a zdravějšího pomocníka – kysané zelíKysané zelí je opravdovým elixírem zdraví. Má mnoho účinných látek a skoro žádné kalorie.

 

Maso si nakrájejte na libovolně velké kostky. Kysané zelí můžeme propláchnout vodou, nebo nechat, následně zelí pokrájejte. 

 

Cibuli nakrájenou najemno zpěňte v pánvi na troše kokosového oleje. Přidejte nakrájené maso a restujeme tak, aby bylo ze všech stran opečené, poté zasypeme trochou papriky, přidejte zelí a podlijeme trochou vody nebo vývaru. Okořeňte, osolte a duste dokud nebude maso měkké - cca 30 minut.

 

Doporučujeme podávat s celozrnným knedlíkem, bramborem a nebo třeba rýží či lehkou zeleninou přílohou.

 

Ingredience - 2 porce

2 kusy Cibule
160 g Maso králičí
2 špetky Sůl
2 špetky Kmín
6 špetek Koření paprika mletá
300 g Zelí kysané
10 ml Olej kokosový

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.