Jehněčí s ředkvičkami a salátem

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Jehněčí s ředkvičkami a salátem

Jehněčí s ředkvičkami a salátem

Jehněčí maso osolíme, opepříme a orestujeme na trošce oleje z obou stran dozlatova. Přidáme jarní cibulku, fenykl nakrájený plátky a taktéž krátce orestujeme. Ředkvičky nakrájíme na plátky, přendáme na talíř společně se zeleninou a masem. Zakapeme limetkou a podáváme s brambory ve slupce a sklenicí vody. 

Ingredience - 2 porce

10 g Bazalka čerstvá
20 ml Olej olivový
200 g Ředkvičky
2 kusy Cibule jarní
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
300 g Fenykl
10 g Citrónová šťáva čerstvá
200 g Jehněčí kotlety

Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.