Pečené krůtí maso s hlívou, brambory
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
| Cibule | 1 kus | |
| Hlíva ústřičná | 100 g | |
| Brambory bez slupky | 100 g | |
| Maso krůtí restované | 100 g | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Kmín | 1 špetka |
Na troše másla osmahneme cibulku. Hlívu nakrájíme na menší kousky a dáme ji podusit s trochou vody a kmínem do menšího hrnce společně s cibulkou. Dusíme cca 15 min. Mezitím si očistíme maso a nakrájíme na menší kousky. Nasolíme a opepříme. Vložíme do menšího pekáčku a zalijeme směsí s hlívy a cibulky. Pečeme cca 50 min na 180°C. Podáváme s vařeným bramborem.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 245.006 Kj
| Bílkoviny | 1.34 g |
| Sacharidy | 9.2 g |
| Sacharidy z cukrů | 6 g |
| Tuky | 0.26 g |
| Vláknina | 3.03 g |
| Vápník | 37 g |
Alergeny
Graf nutričních hodnot





