Tresčí salát

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Tresčí salát

Tresčí salát

Tresku osolíme, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme, dokud se šťáva nevydusí. Mrkev a okurky nastrouháme, vložíme do misky, přidáme celer, drobné kousky ryby, okořeníme a promícháme. Podáváme s bezlepkovým pečivem.  

Ingredience - 2 porce

2 kusy Mrkev
100 g Celer
2 kusy Okurka kyselá
240 g Treska pečená
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
20 g Citrónová šťáva čerstvá

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.