Zapečený lilek s hovězím masem

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Zapečený lilek s hovězím masem

Zapečený lilek s hovězím masem

Polovinu lilku vydlabeme lžící. Vydlabanou dužinu pokrájíme na menší kousky a smícháme s nakrájenou paprikou a mletým masem. Osolíme, opepříme a přidáme nasekaný česnek. Směsí naplníme lilek a dáme péct do předehřáté trouby na 150 °C na dobu 20 minut. 

Ingredience - 2 porce

2 stroužky Česnek
1 kus Lilek
2 kusy Paprika červená
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
300 g Hovězí mleté

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.