Zapékaná čekanka

Doba přípravy: 50 min. | Vytvořil:

Zapékaná čekanka

Zapékaná čekanka

Čekanku očistěte a omyjte, rozpulte a zbavte Košťálu. Na pánvi rozehřejte trochu oleje, čekanku poduste asi 10 minut, podlévejte vývarem. Čekanku vložte do zapékací mísy. Smíchejte créme fraiche, vejce a koření a přelijte přes zeleninu. Nakonec posypte sýrem a slunečnicovými semínky. Pečte v předehřáté troubě na 200 C° asi 30 minut.  

Ingredience - 2 porce

2 ml Olej olivový
4 kusy Vejce
2 špetky Sůl
10 g Muškátový oříšek mletý
20 ml Zeleninový vývar
20 g Semínka slunečnicová
50 g Sýr parmazán strouhaný
20 špetek Koření kari
400 g Čekanka
50 g Creme fraiche

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.