Rukolová polévka
Ingredience na 1 porci
| Česnek | 1 stroužek | |
| Olej olivový extra panenský | 10 ml | |
| Ředkvičky | 100 g | |
| Rukola | 1 hrst | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Jogurt selský 3,5 % tuku | 150 g | |
| Zeleninový vývar | 200 ml | |
| Ocet balzamiko | 15 g |
Ředkvičky nakrájejte na jemné nudličky. Rukolu nasekejte na ne zcela jemné kousky. Všechny přísady promíchejte s vychlazeným zeleninovým vývarem, dejte vychladit do lednice a na ozdobu použijte lístky rukoly a pokapejte olivovým olejem.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 80.176 Kj
| Bílkoviny | 0.57 g |
| Sacharidy | 1.76 g |
| Sacharidy z cukrů | 0.04 g |
| Tuky | 1.03 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.63 g |
| Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.41 g |
| Vláknina | 0.18 g |
| Vápník | 1.01 g |
| Gi | 35.3 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot





