Salát s ovocem a kuřecím masem
Ingredience na 1 porci
| Bazalka čerstvá | 1 hrst | |
| Olej olivový | 5 ml | |
| Kuřecí prsa (restovaná) | 80 g | |
| Nektarinka ( 145 g ) | 1 kus | |
| Víno hroznové | 1 hrst | |
| Cibule červená | 1 kus | |
| Polníček | 25 g | |
| Chilli paprička | 1 kus | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Salát little gem | 100 g |
Maso osolíme, opepříme a orestujeme. Poté jej nakrájíme na tenké plátky. Salátové listy použijeme místo misky a do každého vložíme lístek polníčku, natrhané bazalky, rozpůlené hroznové víno, nektarinku nakrájenou na drobné kostičky, cibuli na proužky a mírně zakápneme olejem.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 400.5636 Kj
| Bílkoviny | 2.7 g |
| Sacharidy | 17.77 g |
| Sacharidy z cukrů | 0.03 g |
| Tuky | 1.35 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.91 g |
| Vláknina | 2.54 g |
| Sodík | 0.01 g |
| Vápník | 0.01 g |
| Gi | 48 |
Alergeny
Graf nutričních hodnot





