Salát s rukolou a jahodami
Ingredience na 1 porci
| Rukola | 30 hrstí | |
| Jahody zahradní | 50 g | |
| Okurka salátová | 0.5 kusy | |
| Semínka slunečnicová | 10 g | |
| Ocet balzamiko | 8 g | |
| Olej lněný | 8 g |
Rukulo a na kolečka nakrájenou okurku dáme na talíř a ozdobíme půlkami jahod.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 141.8017 Kj
| Bílkoviny | 0.47 g |
| Sacharidy | 2.79 g |
| Sacharidy z cukrů | 0.06 g |
| Tuky | 1.46 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.14 g |
| Vláknina | 1.29 g |
| Gi | 12.5 |
Alergeny
- Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
Graf nutričních hodnot





