Salát s rukolou a jahodami
Ingredience na 1 porci
Rukola | 30 hrstí | |
Jahody zahradní | 50 g | |
Okurka salátová | 0.5 kusy | |
Semínka slunečnicová | 10 g | |
Ocet balzamiko | 8 g | |
Olej lněný | 8 g |
Rukulo a na kolečka nakrájenou okurku dáme na talíř a ozdobíme půlkami jahod.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 141.8017 Kj
Bílkoviny | 0.47 g |
Sacharidy | 2.79 g |
Sacharidy z cukrů | 0.06 g |
Tuky | 1.46 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.14 g |
Vláknina | 1.29 g |
Gi | 12.5 |
Alergeny
- Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
Graf nutričních hodnot