Studená řepná polévka
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
| Cibule | 0.5 kusy | |
| Kefír | 250 g | |
| Brambory | 100 g | |
| Červená řepa | 100 g | |
| Okurka salátová | 0.5 kusy | |
| Smetana zakysaná | 35 g | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Kopr | 1 g |
Vychlazený kefír smíchejte s naloženou červenou řepou, Přilijte i trochu nálevu. Okurku a cibulku nakrájejte najemno a přisypte do kefíru, brambory vařené ve šlupce( studené) nakrájejte na kostičky a přidejte do zbylých ingrediencí. Ozdobte lžící kysané smetany a posypejte nasekaným koprem.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 261.064 Kj
| Bílkoviny | 1.16 g |
| Sacharidy | 11.49 g |
| Sacharidy z cukrů | 6.07 g |
| Tuky | 0.28 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.13 g |
| Vláknina | 4.04 g |
| Vápník | 37 g |
| Gi | 0.3 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot





