Waldorf salát

Ingredience na 1 porci

Celer10 g
Jablko200 g
Víno hroznové1 hrst
Ořechy vlašské0.5 hrsti
Rozinky5 g
Bílý jogurt 1,5% tuku20 g

Ovoce a celer nakrájejte na kostičky a smíchejte s ořechy, rozinkami a jogurtem. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 400.315 Kj

Bílkoviny2.28 g
Sacharidy7.02 g
Tuky6.13 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.01 g
Vláknina1.31 g
Sodík0.21 g
Gi38

Alergeny

Celer a výrobky z něj

Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů

Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2021 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.