Brambory ve slupce se zeleninou
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
| Cibule | 0.5 kusy | |
| Hrášek čerstvý | 100 g | |
| Brambory se slupkou | 150 g | |
| Olej olivový | 5 ml | |
| Houby čerstvé | 50 g | |
| Sýr parmazán strouhaný | 20 g |
Brambory uvaříme, zeleninu a houby orestujeme a posypeme parmazánem.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 243.805 Kj
| Bílkoviny | 1.44 g |
| Sacharidy | 9.37 g |
| Sacharidy z cukrů | 6.05 g |
| Tuky | 1.55 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.88 g |
| Vláknina | 3.07 g |
| Vápník | 37 g |
| Gi | 0.15 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot





