Červené fazole s kukuřicí a hráškem
Ingredience na 1 porci
| Šunka kuřecí 96% | 5 g | |
| Hrášek čerstvý | 50 g | |
| Kukuřice sterilovaná | 50 g | |
| Fazole | 100 g | |
| Olej olivový | 2 ml | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka |
Červené fazole vyjmeme z plechovky (případně si necháme fazole bez nálevu 4 hodiny namočené a pak je uvaříme) a podusíme s kukuřicí a hráškem. Nakonec nakrájíme šunku na kostičky a vše provaříme. Osolíme a opepříme.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 64.469 Kj
| Bílkoviny | 0.53 g |
| Sacharidy | 0.89 g |
| Tuky | 1.05 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.88 g |
| Vláknina | 0.11 g |
| Gi | 0.15 |
Alergeny
Graf nutričních hodnot





