Dušené kuře

Ingredience na 1 porci

Mrkev1 kus
Petržel kořen100 g
Brokolice40 g
Kuřecí maso100 g
Víno bílé ( 2 dcl)0.1 sklenice
Květák40 g
Pórek0.5 kusy
Petržel nať10 g
Bujón v kostce12 g
Zeleninový vývar150 ml

Smíchejte vývar, bujon, víno a přivedete k varu, vložíte kuřecí maso. Vaříte asi 20 minut. Zeleninu nakrájejte na malé kousky a přidejte do hrnce. Poté společně povařte do změknutí zeleniny. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 1106.744 Kj

Bílkoviny3.67 g
Sacharidy16.45 g
Sacharidy z cukrů0.05 g
Tuky0.75 g
Vláknina7.19 g
Gi0.3

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2021 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.