Knäckebrot s ricottou a jahodami
Ingredience na 1 porci
| Bazalka čerstvá | 5 hrstí | |
| Med včelí (7 g) | 1 lžička | |
| Jahody zahradní | 150 g | |
| Sýr Ricotta | 120 g | |
| Wasa bezlepkový a bezlaktozový Knäckerbrot | 4 kusy |
Ricottu smíchejte s nasekanou bazalkou a medem. Očištěné jahody nakrájejte na tenké plátky. Na chlebíček namažte vrstvu ricotty, poklaďte plátky jahod, přiklopte druhým kusem knäckebrotu a postup opakujte.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 302.481 Kj
| Bílkoviny | 1.08 g |
| Sacharidy | 14.51 g |
| Sacharidy z cukrů | 0.36 g |
| Tuky | 0.94 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.36 g |
| Vláknina | 0.92 g |
| Vápník | 0.02 g |
| Gi | 77.5 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot





