Pečený prstruh s česnekem na másle

Ingredience na 1 porci

Mouka polohrubá3 g
Máslo5 g
Česnek1 stroužek
Pstruh200 g
Sůl1 špetka

Pstruha důkladně omyjeme a osušíme. Potřeme jej směsí prolisovaného česneku a soli, na porchu i vevnitř. Poté lehce zaprášíme moukou a osmažíme na másle z obou stran. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 80.073 Kj

Bílkoviny0.61 g
Sacharidy2 g
Tuky0.94 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.52 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.41 g
Vláknina0.04 g
Vápník0.01 g

Alergeny

  • Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  • Mléko a výrobky z něj
  • Ryby a výrobky z nich

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.