Rajčata s česnekovým přelivem
Ingredience na 1 porci
| Česnek | 1 stroužek | |
| Bazalka čerstvá | 1 hrst | |
| Olej olivový extra panenský | 1 ml | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Rajčata | 2 kusy |
Do mističky s kapkou olivového oleje si prolisujeme česnek, přidáme sůl, pepř a promícháme. Nakrájené rajče rozprostřeme na talíř a potřeme dresinkem. Posypeme nasekanou bazalkou.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 165.083 Kj
| Bílkoviny | 1.59 g |
| Sacharidy | 5.28 g |
| Tuky | 1.21 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.61 g |
| Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.41 g |
| Vláknina | 2.16 g |
| Vápník | 0.01 g |
Alergeny
Graf nutričních hodnot





