Bramborový salát s chřestem a rukolou

Doba přípravy: 60 min. | Vytvořil:

Bramborový salát s chřestem a rukolou

Bramborový salát s chřestem a rukolou

Brambory důkladně omyjte a uvařte. Chřest očistěte, oloupejte a odkrojte od spodní části stonku, která může být dřevnatá. Pokrájejte ho na kousky a dejte vařit do vody s cukrem, tak aby se uvařil na skus. Maximálně 7 minut. Poté ho vyndejte z vody, nechte ho okapat a vychladnout.Připravte si dresing. Chřest spolu s bramborami naložíme do dresinku a necháme hodinku odležet v lednici. Na talíř pak dejte rukolu, bramborovou směs a vše posypejte pažitkou.

Na dresing:

kapary

ančovičky

olej

ocet

sůl, pepř

Ingredience - 2 porce

240 g Brambory se slupkou
48 ml Olej olivový extra panenský
10 hrstí Pažitka
100 hrstí Rukola
2 kusy Chřest zelený
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
20 g Kapary
2 g Ocet balzamiko
20 g Ančovičky

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.