Rizoto s červenou řepou a kozím sýrem

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Rizoto s červenou řepou a kozím sýrem

Rizoto s červenou řepou a kozím sýrem

Na olivovém oleji mírně orestujeme rýži a podlijeme  sběračkou zeleninového vývaru. Necháme vypařit, stále mícháme, podlijeme šťávou z řepy, poté vývarem, vždy necháme trochu vyvařit a stále mícháme. Ke konci vmícháme vařenou řepu i kozí sýr a necháme rozpustit, zakápneme citrónovou šťávou, osolíme a ozdobíme větvičkou tymiánu nebo rozmarýnu. 

Výživové hodnoty odpovídají uvařené rýži. 100g syrové rýže se rovná 200g rýže vařené. Vždy si tedy odvažte polovinu množství než je v receptu uvedena. 


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.