Rybí filé s pórkem
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
| Cibule | 1 kus | |
| Máslo | 5 g | |
| Pórek | 0.5 kusy | |
| Rybí filé | 150 g | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Koření kari | 2 špetky | |
| Olej řepkový | 5 ml | |
| Mouka pšeničná celozrnná | 8 g |
Cibuli si nakrájíme na půlkolečka a zpěníme jí na pánvi. Na cibuli opékáme osolené a okořeněné filé. Přidáme na kolečka nakrájený pórek, podlijeme trochou vody a podusíme. Když je filé měkké vyndáme ho z pánve a ze zbytku uděláme omáčku, přidáním malého kousku másla, celozrnné mouky a dochutíme kořením.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 449.055 Kj
| Bílkoviny | 3.38 g |
| Sacharidy | 17.33 g |
| Sacharidy z cukrů | 6.03 g |
| Tuky | 2.49 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.59 g |
| Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.3 g |
| Vláknina | 6.11 g |
| Vápník | 37.01 g |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
- Ryby a výrobky z nich
- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot





