Srnčí guláš

Doba přípravy: 60 min. | Vytvořil:

Srnčí guláš

Srnčí guláš

Nadrobno pokrájenou cibuli opečeme na oleji, když je cibule zlatavá můžeme přidat maso nakrájené na kostky a česnek. Mícháme a necháme maso zatáhnout. Následně osolíme a zaprášíme paprikou. Přidáme nadrobno nakrájenou mrkev, celer a chvilku restujeme společně s masem, dokud není není mírně opečené. Poté přidáme koření, Zalijeme vodou a vínem a zvolna dusíme, dokud není maso měkké. Občas zamícháme. Před koncem přidáme brusinkovou zavařeninu a strouhaný perník na zahuštění. podáváme s chlebem. 

Ingredience - 2 porce

100 g Cibule
100 g Mrkev
100 g Celer
0.2 litrů Voda čistá
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
100 ml Víno červené
10 špetek Koření paprika mletá
10 g Olej řepkový
10 g Bobkový list
10 g Jalovec
10 g Koření nové
14 g Brusinky zavařené
160 g Srnčí kýta
10 g Perník na strouhání

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.