Teplá zelenina
Ingredience na 1 porci
| Mrkev | 1 kus | |
| Brokolice | 50 g | |
| Hrášek čerstvý | 20 g | |
| Olej olivový | 5 ml | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | 
Na troše olivového oleje orestujeme zeleninu. Restujeme tak dlouho dokud nezměkne, je možně ji předem povařit. Dochutíme pepřem a solí.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 191.589 Kj
| Bílkoviny | 1.11 g | 
| Sacharidy | 7.19 g | 
| Sacharidy z cukrů | 0.02 g | 
| Tuky | 1.22 g | 
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.88 g | 
| Vláknina | 4.09 g | 
| Gi | 0.3 | 
Alergeny
Graf nutričních hodnot





 
                    