Restovaná zelenina

Ingredience na 1 porci:

Cibule1 kus
Rajčata sušená100 g
Bazalka čerstvá1 hrst
Paprika červená1 kus
Cuketa0.5 kusy
Celer řapíkatý1 kus

Veškerou zeleninu omyjte a očistěte. Cuketu a červenou papriku nakrájejte na kostičky, cibuli na půlměsíčky. Sušená rajčata překrojte v půli, nebo je nakrájejte na menší kousky, pokud jsou příliš velká.

 

Z řapíkatého celeru odstraňte vlákna. Pokud máte větší řapík, tak oloupejte a nakrájejte na menší kousky.

 

Zeleninu restujte na kvalitní rozpálené pánvi. Když je zelenina opečená, přilijte trochu vody a povařte asi 2 minuty. Nakonec dochuťte čerstvou bazalkou.

© COPYRIGHT 2020 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.