Treska, špenát, rýže
Ingredience na 1 porci
| Máslo | 5 g | |
| Rýže vařená | 100 g | |
| Špenát čerstvý | 200 g | |
| Treska pečená | 150 g | |
| Sůl | 1 špetka |
Tresku si omyjeme, osolíme a opečeme na troše másla. Špenát pořádně opereme a dáme na pánvičku spařit. Podáváme s rýží.
Výživové hodnoty odpovídají uvařené rýži. 100g syrové rýže se rovná 200g rýže vařené. Vždy si tedy odvažte polovinu množství než je v receptu uvedena.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 41.814 Kj
| Bílkoviny | 0.2 g |
| Sacharidy | 0.29 g |
| Tuky | 0.88 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.54 g |
| Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.3 g |
| Vláknina | 0.03 g |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
- Ryby a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot





